26-02-2021

Start pre-sale

Vanavond om 18.00 uur gaat de pre-sale van start! Dit is het moment waarop jij jouw voorkeur kunt aangeven voor een specifieke woning.

Vanaf 18.00 uur is de website aangepast en zijn de woningen uit de eerste fase van De Dorpsgaarde zichtbaar op de vogelvlucht. Door op de woning in de vogelvlucht te klikken komt er specifieke informatie in beeld. Deze informatie bestaat uit de woon- en perceeloppervlakten en een prijsindicatie. Daarnaast kun je alvast de woningen van binnen en buiten bekijken door middel van enkele impressies.

Voorkeur aangeven
Mocht jouw droomwoning er tussen zitten? Dan kun jij jouw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:

  1. Selecteer de woning van jouw eerste voorkeur op de vogelvlucht en klik op interesse;
  2. Login in met je gebruikersnaam en wachtwoord in je persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt;
  3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
  4. Heb je interesse in meerdere woningen? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik de woning van je 2e voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur toe te voegen aan je account. Dit kun je herhalen tot aan jouw 10e voorkeur.

Wijzigen en aangeven van jouw voorkeuren kan tot vrijdag 19 maart 2021.

Door je voorkeur aan te geven voor een (of meerdere) woning(en) krijg je tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. Inschrijfsnelheid wordt tijdens het toewijzen buiten beschouwing gelaten.