23-02-2021

Komende vrijdag start pre-sale!

Vrijdag 26 februari start de pre-sale van de eerste fase van De Dorpsgaarde. Vanaf dat moment kun je een voorkeur aangeven voor een specifieke woning. Via de vogelvlucht op de website zijn alle woningen zichtbaar en klikbaar voor informatie. Je vindt hier specificaties zoals de woon- en perceeloppervlakten en een prijsindicatie. Daarnaast kun je alvast de woningen van binnen en buiten bekijken middels enkele impressies.

 

Voorkeur aangeven

Mocht jouw ideale woning er tussen zitten, geef dan je voorkeur aan door de volgende stappen te doorlopen:

  1. Selecteer de woning van jouw eerste voorkeur op de vogelvlucht en klik op interesse;
  2. Login in met je gebruikersnaam en wachtwoord in je persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt;
  3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
  4. Heb je interesse in meerdere woningen? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik de woning van je 2e voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur toe te voegen aan je account. Dit kun je herhalen tot aan jouw 10e voorkeur.

 

Je voorkeuren kun je aangeven en wijzigen tot vrijdag 19 maart 2021.

 

Door je voorkeur aan te geven voor een (of meerdere) woning(en) krijg je tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. Inschrijfsnelheid wordt hierbij buiten beschouwing gelaten.

 

Bouwkavels

Geïnteresseerden voor de bouwkavels moeten nog even geduld hebben. Het is namelijk niet mogelijk om tijdens de pre-sale je voorkeur aan te geven voor een van de bouwkavels. Over de verkoopprocedure van de kavels zullen wij de geïnteresseerden spoedig op de hoogte stellen middels een nieuwsbrief.

 

Start verkoop

De verkoop van de woningen zal naar alle waarschijnlijkheid starten op vrijdag 19 maart. Vanaf het moment van verkoop zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen we je de definitieve koopsommen melden. Verdere informatie over de verkoop en waar je de verkoopbrochure kan afhalen, ontvang je binnenkort!