05-02-2021

Save the date: pre-sale

Van geinteresseerden krijgen wij al veel vragen over wanneer we in verkoop gaan en wat de V.O.N.-prijzen gaan worden van de woningen. Tijdens de pre-sale kunnen we daar al gedeeltelijk antwoord op geven.

De pre-sale zal starten op 26 februari vanaf 20.00 uur.

Wat is een pre-sale?
Tijdens de pre-sale geven wij globale informatie over de woningen, denk aan perceel- en woonoppervlak, een prijsrange en enkele impressies van de woningen. Op basis van deze informatie, positie in het plan en het woningtype kun jij een voorkeur aangeven voor een specifiek bouwnummer. Door een voorkeur aan te geven krijg je voorrang ten opzichte van andere die zich niet tijdens de pre-sale hebben ingeschreven. Inschrijfsnelheid wordt in alle gevallen buiten beschouwing gelaten.

Hoe jij jouw voorkeur voor een woning of kavel kan aangeven, wordt in het nieuwsbericht van 23 februari 2021 uitgelegd. In de aanloop naar de pre-sale zullen we ook een nieuwsbericht over het (online) kopen van een nieuwbouwwoning versturen. In dit nieuwsbericht vertellen we je alles over de procedure die volgt tot aan oplevering van jouw nieuwbouwwoning.

Planning start verkoop
Wij verwachten nog steeds medio maart in verkoop te gaan. Zodra de datum definitief is, communiceren wij dat door middel van een 'save the date' per mail. Vanaf de start verkoop zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij je de defintieve koopsommen melden.