30-06-2021

Start verkoop fase 2

Het is zover! De verkoop van De Dorpsgaarde fase 2 gaat vandaag om 18.00 uur van start.

Vanaf dat moment zal de verkoopinformatie van de woningen beschikbaar zijn via de website. Voor vele is het een enorme hoeveelheid nieuwe informatie, dat weten wij. Daarom kun je voor vragen contact opnemen met de makelaars.

 

Lelieveld makelaardij

Stationsplein 1

5061 HG Oisterwijk

T (013) 5210 222

info@lelieveldmakelaardij.nl

 

Van de Water Makelaars

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

T (013) 5952 952

nieuwbouw@vandewatergroep.nl

 

Voor de verkoop van de woningen hebben we een brochure laten maken. Deze is uiteraard te downloaden via de website, maar ook is het mogelijk om vanaf 1 juli een brochure op te halen bij de makelaars. Op dat moment kun je tevens eventuele prangende vragen stellen.

Het verzoek om van tevoren een afspraak te maken, zo weten we zeker dat het niet te druk wordt en alles veilig kan verlopen.

Vanaf start verkoop is het mogelijk om je definitief in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers. Het inschrijfformulier vind je terug in je persoonlijke account. Inschrijven kan tot en met zondag 11 juli, 23.59 uur. Na deze datum worden de woningen toegewezen. Het toewijzingsproces staat beschreven in het document ‘inschrijfprocedure’, welke je kan downloaden via de website. Inschrijfsnelheid speelt geen rol in het toewijzingsproces, neem dus rustig de tijd en maak een weloverwogen keuze.

Let op: Ook degene die tijdens de pre-sale hun voorkeur voor één of meerdere bouwnummers hebben opgegeven moeten zich bij start verkoop nogmaals inschrijven.

Wij wensen je veel plezier met het doornemen van de stukken en zien jouw inschrijving graag tegemoet.