04-06-2021

Save the date: Pre-sale fase 2

In voorgaande nieuwsbrief kon je lezen dat de tweede fase van De Dorpsgaarde aan komt. Bij deze willen wij je laten weten dat vrijdag 18 juni vanaf 18.00 uur de pre-sale van start zal gaan.

Wat is een pre-sale?
Tijdens de pre-sale geven wij globale informatie over de woningen, denk aan perceel- en woonoppervlak, een prijsrange en enkele impressies van de woningen. Op basis van deze informatie, positie in het plan en het woningtype kun jij een voorkeur aangeven voor een (of meerdere) bouwnummer(s). In het nieuwsbericht van 18 juni 2021 leggen wij je uit hoe jij jouw voorkeur kunt opgeven voor een woning.

Door een voorkeur aan te geven krijg je voorrang tijdens de toewijzing ten opzichte van andere die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. Inschrijfsnelheid wordt in alle gevallen buiten beschouwing gelaten.

Verkaveling
In onderstaande afbeelding is de verkaveling van de tweede fase zichtbaar. Hierin kun je zien dat in de komende fase de volgende woningtype en -aantallen voorkomen:

  • 3 Meidoorns;
  • 4 Pijnbomen & Walnoten;
  • 8 Wijnkersen;
  • 3 Notarisappels;
  • En, 6 Hazelaars.

Planning start verkoop
Wij verwachten woensdag 30 juni in verkoop te gaan, noteer deze datum dus alvast! Zodra de datum definitief is, communiceren wij dat door middel van een ‘save the date’ per mail. Vanaf de start verkoop zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij je de definitieve koopsommen melden.

Heeft u vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met een van de makelaars:

Lelieveld makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
T (013) 5210 222
info@lelieveldmakelaardij.nl

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T (013) 5952 952
nieuwbouw@vandewatergroep.nl