23-04-2021

Start verkoop bouwkavel 1

Vanaf vandaag is het mogelijk om informatie over de vrije bouwkavel van 483 m2 op te vragen. Indien je interesse hebt, kun je dit kenbaar maken bij een van de makelaarskantoren: Lelieveld makelaardij of Van de Water Makelaars. Zij voorzien jou van informatie zoals het kavelpaspoort, het beeldkwaliteitsplan, de model koopovereenkomst en het biedingsformulier.

Door het biedingsformulier in te vullen, kun je in aanmerking komen voor de desbetreffende kavel. Het formulier dient voorzien te zijn van jouw persoonsgegevens en die van je partner in het geval je samen de kavel wilt kopen. Daarnaast vul je de hoogte in van jouw bod en geef je eventuele voorwaarden aan (zoals een voorbehoud voor financiering, voorstel voor juridische levering, e.d.). Bieden is mogelijk vanaf €241.500,- VON. Het retourneren van het formulier is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 7 mei bij één van de makelaarskantoren. Zij zullen je een bevestiging sturen bij ontvangst.

Let wel, bij een verkoop op inschrijving is niet per definitie de hoogste bieder de koper. Ook met de overige voorwaarden wordt rekening gehouden bij gunning. Mochten er gelijkwaardige voorstellen worden ontvangen, dan zal op basis van loting bepaald worden met wie er een overeenkomst gesloten wordt. Wij hebben ook het recht om niet tot gunning over te gaan.

Uiterlijk vrijdag 14 mei a.s. zullen wij je informeren of je voorstel geaccepteerd is en je dus de koper bent geworden. Direct daarna zal de koopovereenkomst worden opgesteld en word je door de makelaar uitgenodigd voor ondertekening ervan. Ook indien het bouwkavel niet aan je is gegund, zullen wij je uiteraard hierover berichten.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit aankoopproces en/of informatie missen over de bouwkavel die van belang is om een bieding uit te brengen? Neem dan tijdig contact op met een van de makelaars. Zij helpen je graag.

 

Lelieveld makelaardij

Stationsplein 1

5061 HG Oisterwijk

T (013) 5210 222

info@lelieveldmakelaardij.nl 

Van de Water Makelaars

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

T (013) 5952 952

nieuwbouw@vandewatergroep.nl