31-03-2021

Herinnering sluitingsdatum verkoop

Op vrijdag 19 maart is de verkoop van De Dorpsgaarde fase 1 gestart. Vanaf dat moment heb je alle informatie over de Berkel-Enschot, de buurt en de woningen kunnen lezen via de website en in de brochure.

 

Door middel van dit nieuwsbericht willen wij je er aan herinneren dat het inschrijven voor de verkoop van De Dorpsgaarde fase 1 mogelijk is tot en met zondag 4 april, 23.59 uur. Ook is het tot die tijd mogelijk je inschrijving te wijzigen. Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen.

 

Graag attenderen we je er nog op dat geïnteresseerden die een hypotheekverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier (bij Financiën), voorrang krijgen bij de toewijzing.

Het toevoegen van jouw financieringsverklaring doe je als volgt: binnen jouw account kun je onder het kopje 'inschrijfformulier' wijzigingen aanbrengen. Door bij de financieringstoets aan te geven dat je een haalbaarsheidscheck hebt gedaan, kun je het bewijs uploaden in jouw account. Op het einde kun je opnieuw ondertekenen en dan komt het bewijs bij ons binnen.

 

Let op: Ook degene die tijdens de pre-sale hun voorkeur voor één of meerdere bouwnummers hebben opgegeven moeten zich bij de verkoop nogmaals inschrijven.

 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met een van de makelaars. We helpen je graag.

 

 

Lelieveld makelaardij

Stationsplein 1

5061 HG Oisterwijk

T (013) 5210 222

info@lelieveldmakelaardij.nl

 

Van de Water Makelaars

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

T (013) 5952 952

nieuwbouw@vandewatergroep.nl