05-03-2021

Vraag het de makelaars!

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis en het kopen van een nieuwbouwwoning gaat toch net even anders dan het kopen van een bestaande woning. Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van een huis dat nog gebouwd moet worden.

 

De makelaarskantoren Lelieveld makelaardij en Van de Water Makelaars zijn specialisten in het verkopen van (nieuwbouw)woningen en helpen je graag met de aankoop van jouw nieuwbouwwoning. Ze vertellen je graag wat ze voor jou kunnen betekenen!

 

Lelieveld makelaardij

“Lelieveld makelaardij combineert gedegenheid met een frisse blik. Eén ding staat vast, we doen er alles aan om jou alle zorgen uit handen te nemen. Vanaf het allereerste contact tot en met het eindpunt waarbij alleen volle tevredenheid telt.

Wij nodigen je van harte uit om onze makelaars al je vragen te laten beantwoorden omtrent de aankoop van je nieuwe thuis. Dit is een spannende aangelegenheid die hoogstwaarschijnlijk veel vragen zal oproepen. Stel ze ons gerust.

Wij nemen voor die (digitale) gesprekken ruim de tijd, zodat je een volledig beeld hebt van alle stappen die genomen gaan worden en binnen welke tijdsbestek.

Door onze accuratesse en ons inlevingsvermogen bereiken wij steeds het beste resultaat voor zowel onze opdrachtgever als voor de kopers.

Voor project De Dorpsgaarde zullen wij je primair uitnodigen in ons representatieve kantoor in het voormalige station van Oisterwijk. We hopen je snel te mogen ontvangen.”

 

Van de Water Makelaars

“Bij Van de Water Makelaars kun je als kandidaat-koper rekenen op een perfecte aankoopbegeleiding tijdens het aankoopproces.

Graag vertellen we je in een persoonlijk gesprek alles over het nieuwbouwproject De Dorpsgaarde. Denk hierbij aan de ligging van dit project, de verschillende woningtypen, de kwaliteit van bouwen en de gebruikte materialen. Ook vertellen we je alles over de mogelijke opties en het verdere aankoopproces. Je krijgt een persoonlijke begeleiding waarin we uitgebreid uitleggen wat het aankopen van een nieuwbouwwoning met zich meebrengt.
Als je wilt, kun je bij Van de Water kiezen voor een 'alles onder 1 dak service'. We kunnen de verschillende financieringsmogelijkheden voor je op een rij zetten en ook een vrijblijvend verkoopadvies geven voor je eventuele huidige woning.
Ons onderscheidend vermogen is de persoonlijke aanpak. We denken graag met je mee en nemen uitgebreid de tijd.
We kunnen niet wachten om het project De Dorpsgaarde met je door te nemen. Het verkoopteam van Van de Water Makelaars staat voor je klaar.”

 

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze dan direct aan een van de makelaars!

 

Lelieveld makelaardij

Stationsplein 1

5061 HG Oisterwijk

T (013) 5210 222

info@lelieveldmakelaardij.nl

 

 

Van de Water Makelaars

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

T (013) 5952 952

nieuwbouw@vandewatergroep.nl