header logo
image

IN DE DORPSGAARDE IS ALLES DICHTBIJ

De locatie van De Dorpsgaarde is de ideale uitvalsbasis voor elk type huishouden. Voor gezinnen met jonge kinderen is de basisschool en kinderopvang om de hoek is. Oudere kinderen hebben slechts een kleine fietsafstand tot hun middelbare school, hogeschool of universiteit. En met de auto ben je binnen enkele minuten al op de ring van Tilburg, waardoor ook steden, zoals Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch goed bereikbaar zijn.

ROUTE

BERKEL-ENSCHOT

Berkel-Enschot kent een uiteenlopende aanbod aan voorzieningen, en met de komst van het nieuwe winkelcentrum ‘Koningsoord’ zijn er legio nieuwe voorzieningen bijgekomen, die een nieuwe impuls geven aan Berkel-Enschot.

Voor wie houdt van de natuur en de vrijheid, zijn De Oisterwijkse Bossen en Vennen en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen nooit ver weg. Deze gebieden zijn uitermate geschikt voor een middag fietsen, een wandeling met het gezin of een rondje hardlopen tijdens de ochtenddouw. Met aan het einde een goede kop koffie of koud getapt biertje bij een van de vele horecagelegenheden.